Синові померлого в зоні АТО військового подарували велосипед

21 Грудня 2019, 17:40
3352

Учасники АТО, члени громадської організації «Ветерани АТО Шацького району», привітали з прийдешніми новорічними святами Владислава Грибука – сина померлого в зоні АТО Сергія Грибука та подарували новенький велосипед.

Про це йдеться на сторінці громадської організації у facebook.

Його батько Сергій Грибук був контрактником у зоні АТО, помер в с. Калиново - Попасне Луганської області 2 липня 2017 року.

Коли Владислав побачив подарунок, його радості не було меж. Коли бачиш в очах дітей промінчики щастя, хочеться, незважаючи ні на що, продовжувати працювати і дарувати їм радість. Особливо дітям, які втратили своїх батьків через війну. Батько Владислава пожертвував найціннішим – своїм життям заради нашого мирного і спокійного життя.

Він помер заради майбутнього всіх українських дітей, залишивши при цьому свою дитину напівсиротою. Тому ми всі разом повинні турбуватися про дітей, загиблих, не забувати їх і допомагати їм здійснювати їхні мрії.

Учасники АТО висловлюють щирі слова подяки голові Шацької районної ради Сергію Карпуку та депутатському корпусу за надання фінансової підтримки громадській організації, та підприємцю Юрію Юхимуку – за допомогу.

2

2

2

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром