У тижневику "Сім'я і дім" читайте про те, як шачани облаштували каток на озері Велике Чорне

12 Січня 2017, 15:40
1136

Купуйте свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім»!

У номері за 12 січня читайте:
- Історія дівчинки з ДЦП, яка народилася на 27 тижні вагітності з вагою трохи більше кілограма. Зараз дошкільня готується в школу, вміє читати, плавати і займається скелелазінням, хоча тільки у п’ятирічному віці почала самостійно ходити. Як батькам Сашеньки вдалося виходити донечку – на першій сторінці.

- Бабуся Степанида цвіте і пахне. Пенсіонерка з Луцька Алла Рогозіна підірвала Інтернет фотографіями себе коханої у незвичних образах. Бабуся фарбує волосся у рожевий, фіолетовий та інші кольори, носить епатажний яскравий одяг і викладає світлини в Інстаграм під псевдо Степанида Цвіт. За місяць її уже читає понад 6 тисяч підписників і написали про Аллу-Степаниду усі провідні ЗМІ країни. Не оминули увагою і журналісти газети «Сім’я і дім». Шукайте її історію на сторінці «Стиль життя» разом з розповідями про хор «Вишиванка з Ковеля» і гурт колядників з Кульчина Ківерцівського району, у складі якого співають родичі чотирьох поколінь!

- На сторінці «Місцини» знайдете про село Рудка Козинська, що у Рожищенському районі. Знамените село тим ,що у ньому зустрічалися провідники УПА Роман Шухевич Климом Савуром. Там же читайте про зуби мамонта з Каменя-Каширського, Черемське болото, якому надали статус міжнародного значення і про каток, який облаштували на озері Велике Чорне, що у Шацькому районі.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром