Яскраве дійство, святий Миколай та солодощі: у Шацьку відкрили новорічну ялинку

20 Грудня 2019, 15:30
3515

У День святого Миколая в Шацьку традиційно відкрили головну ялинку району, що дало старт новорічно-різдвяним святам.  

Як і в минулі роки, шачани виявилися багатшими від своїх сусідів-районів на новорічні ялинки, адже їх в Шацьку прикрасили аж дві: високі, пишні, яскраві, і що головне – живі. У сквері також встановили фотозони: оленя з саньми, кульки, сніговита з куль, що у вечірню пору, як і ялинки, світяться яскравими вогнями. А також керівники гуртків БДЮТ та їхні вихованці на славу потрудилися над фігурами новорічних персонажів, напису «2020» та маленької миші, символом прийдешнього 2020 року.

У сквері імені Тараса Шевченка зібралося чимало як дорослих, так і дітей, котрі з нетерпінням чекали анонсованих розваг, веселощів та подарунків.

Ведучі заходу – працівники Шацького РБК Марія Кущик та Вікторія Ягодинець привітали шачан зі святом, адресувавши малечі у день святого Миколая особливі побажання: бути слухняними, чемними та щирими.

1

Далі для дітей організували танці, ігри з м’ячем, загадували для них загадки, а за правильну відгадку ті отримували солодощі. Забавляла малечу кумедна Капосниця, яку присоромив Святий Миколай, а згодом подарував їй цілий міх сміху, аби та більше не підбивала дітей робити шкоду.

Від сміху на очах з’являлися сльози, коли пролунали перші репліки казки «Ріпка» на сучасний лад, роль головних персонажів яких зголосилися зіграти глядачі-чоловіки.

Гостей, які прийшли на святковий захід, новорічними пісенними номерами вітали працівники Шацького районного будинку культури, вихованці дитячої музичної школи, будинку дитячої та юнацької творчості, танцювального колективу «Первоцвіт».

4

Завітали на відкриття ялинки й представники районної та місцевої влади.  Вітала присутніх із святом виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ), секретар Людмила Цевух, котра  побажала односельчанам здоров’я, щастя, добра, радості та великої духовної благодаті.

Яскравими вогнями засвітились головні ялинки району рівно о 16 годині під вигуки глядачів «Ялинко, засвітись!».

Далі діти з радістю розповідали вірші Святому Миколаю, а в подарунок отримували солодощі.

3

3

6

4

4

4

4

4

4

4

4

5

4

4

4

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024