Голядин: маленькі прихожани Свято-Георгіївського храму отримали подарунки від святого Миколая

19 Грудня 2019, 12:10
2657

У Свято-Георгіївському храмі ПЦУ села Голядин відбулось святкове богослужіння на честь святого Миколая Чудотворця.

Про це пише Руслана Веремчук на facebook.

«Благодать святого Миколая зійшла на прихожан Свято-Георгіївського храму села Голядин. Напередодні великого християнського свята в храмі відбулось служіння акафісту до святого Миколая. Усі присутні возвеличували Чудотворця в молитві. Кожний просив Божого захисту, здоров'я близьким і рідним та благодаті нашим родинам, миру.

В Україні святого Миколая вважають покровителем і заступником дітей. Тож саме малеча найбільше чекає на це свято. Адже вони знають, що за їхню слухняність, старанність і працьовитість Миколай принесе подарунки під подушку.

У ніч перед Миколаєм усі мають бути щасливими. І ті, хто дарує подарунки, і ті, хто отримує. Сьогодні діти, які прийшли до храму, подарували вірянам невеликий виступ, який підготував один із прихожан Горніч Віктор Миколайович. Вустами дітей читалися вірші та співалися пісні, у яких славили Святого. За це усі дітки, які прийшли до храму, отримали чудові подарунки, що їх люб'язно надал місцева підприємиця Голядинець Валентина Адамівна.

А ще «миколайчики»  вручив малечі настоятель храму отець Сергій Зеленько. Диво збувається лиш тоді, коли ми у нього віримо, а мрії здійснюються коли твориться добро» – йдеться у дописі.

Читайте також: Голядин: єпископ Матфей привітав з престольним святом Свято-Георгіївську громаду

4

4

4

4

4

4

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром