Світязь гоїть їхні рани: дружини і матері загиблих воїнів відпочивали в маєтку Nester-House

18 Грудня 2019, 14:15
Дружини і матері волинських воїнів, які загинули під час воєнних дій на Сході України, відпочили в маєтку  Nester-House  5233
Дружини і матері волинських воїнів, які загинули під час воєнних дій на Сході України, відпочили в маєтку  Nester-House 

Дружини і матері волинських воїнів, які загинули під час воєнних дій на Сході України, відпочили в маєтку  Nester-House на Світязі.

Для жінок це був уже шостий вікенд, коли вони на декілька днів втекли від щоденної суєти і поринули в атмосферу душевності й умиротвореності.

Цього разу до Світязя приїхало 20 жінок, в яких війна забрала найрідніших, і три волонтерки: Світлана Шараєвська, Олена Соколова і Катерина Терехова.

«Приємно було побачити тих, хто за час знайомства став нашими подругами. Троє жінок побували на відпочинку вперше: в однієї два місяці тому загинув чоловік, в другої – п’ять місяців тому. Приїхала до Світязя і мама, яка майже рік оплакує загиблого на війні сина. Їм було найважче, бо рани від втрати дорогих людей ще дуже кровоточать», – розповіла Світлана Шараєвська, волонтерка громадської організації «Територія 2.2».

Власник маєтку Петро Нестерук безкоштовно надав гостям комфортні і затишні кімнати, повноцінне харчування, запросив скористатися всіма видами  послуг та особисто побажав гарно відпочити.

«За роки співпраці з цим підприємцем ми переконалися, що він – людина слова і діла, його справи добра говорять самі за себе», – кажуть волонтерки.

Під час перебування в Світязі вдови і матері загиблих воїнів першу половину кожного дня проводили на заняттях. Їх навчали, як жити, переборюючи біль, як долати почуття вини, приборкувати гнів, боротися з труднощами.

В післяобідню пору жінки могли відпочити, розважитися, прогулятися, щиро поспілкуватися одна з одною, переглянути мотивуючі фільми тощо.

Завдяки традиційним зустрічам у маєтку  Nester-House жінки стали однією дружною родиною. Вони з задоволенням їдуть сюди, бо знають, що Світязь гоїть їхні рани. А ще дбає про них, вселяє надію, огортає теплом людських сердець і дає силу жити далі.

1

 

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39