Шацькі школярі дискутували про найпрестижніші професії

17 Грудня 2019, 17:00
2202

У Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся профорієнтаційний урок для учнів 9 класів Шацької школи-гімназії.

З метою сприяння професійному самовизначенню школярів у виборі професії, 16 грудня у Шацькій районній філії Волинського ОЦЗ організували профорієнтаційні уроки для учнів 9 класів ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт. Шацьк, – йдеться на сторінці Шацької служби зайнятості у фейсбук.

Під час уроків школярам розповіли про світ професій, які сьогодні найбільш актуальні на ринку праці, про послуги служби зайнятості та розглянуто формулу вибору «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА».

Учні дискутували про найпрестижніші професії, обговорили першочергові фактори, що впливають на вибір професії та помилки, які найчастіше допускає молодь під час свого професійного вибору.

Вибір професії – складний і відповідальний крок у житті кожної людини, від якого багато в чому залежить її майбутня доля. Адже, коли людина обрала правильний шлях та знайшла себе, вона буде отримувати задоволення від своєї справи та приносити користь іншим. Розглянули можливості проходження дистанційного тестування на платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Завершуючи зустріч, дітям наголосили, що для того щоб дійсно зрозуміти себе та своє покликання – віднайти своє професійне завтра, молоді потрібно працювати в цьому напрямку вже сьогодні, а Державна служба зайнятості за допомогою сучасних послуг та сервісів в цьому допоможе.

1

1

1








Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром