Як у Шацькому районі освоювали внутрішні інвестиції: показники 2019

17 Грудня 2019, 14:40
1866 Джерело: фото ілюстративне

В Шацькому районі в 2019 році активно освоювали внутрішні інвестиції.

Показники озвучив Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, у доповіді під час урочистостей з нагоди Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 25 жовтня 2019 року затверджено чотири природоохоронні заходи, які фінансуватимуться у нинішньому році за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього середовища на території Шацького району:

►Капітальний ремонт гідротехнічної споруди – регулятора-переїзду трубчастого РТК-150 за межами населених пунктів Шацької селищної ради, – 25 тисяч гривень.

►Зариблення озер аборигенними видами риб та біомеліорація озер в Шацькому районі (запобіганню знищенню або відновленню) – обсяг видатків в сумі 100 тисяч гривень.

► Придбання спеціального обладнання для екологічного безпечного роздільного збирання ТПВ на території Шацької селищної ради – обсяг видатків 128 тисяч гривень.

►Проведення коригування проектно-кошторисної документації та експертизи по об’єктах будівництва, що відносяться до природоохоронних і реалізуються в Шацькому районі в рамках великого інфраструктурного проєкту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» – обсяг видатків 250 тисяч гривень.

Розпорядженням обласної державної адміністрації від 26 червня 2019 року в перелік об’єктів капітального та поточного дрібного ремонтів доріг місцевого значення, фінансування яких у 2019 році здійснюватиметься за рахунок залишку субвенції з державного бюджету, включено капітальний ремонт дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове (п'ять мільйонів гривень).

Були використані кошти субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій а саме:

Капітальний ремонт покрівлі приміщення клубу  села Піща, будівництво дитячих майданчиків у селах Ростань, Голядин і Пулемець.

До обласної державної  адміністрації  був поданий  Перелік  проєктів  та заходів, що  фінансуються  за  рахунок субвенції  з державного  бюджету місцевим бюджетам  на  здійснення  заходів, спрямованих  на  розвиток  системи  охорони  здоров’я  у сільській  місцевості, в якого ввійшло будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вулиці Центральній, 148 а в селі Піща – обсяг фінансування 7 098 820,98 гривень.

Читайте також:

Шацький район: міжнародна співпраця в 2019 році

Шацький національний природний парк: показники діяльності в 2019 році

Підприємництво Шацького району: хто розвиває і які послуги надають

В районі дбають про соціальну захищеність військових і їхніх родин

Як на Шаччині підтримують сільськогосподарських виробників

Скільки коштів використали в районі на реалізацію програми «Власний дім»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024