Спростували інформацію про нібито незаконне визнання Сергія Пісачука переможцем конкурсу

12 Грудня 2019, 13:00
4965

Заступник голови Волинської обласної ради та очільник конкурсної комісії Роман Карпюк вважає, що обрання Сергія Пісачука керівником Волинської обласної клінічної лікарні було законним. 

Про це він сказав у коментарі ІА «Конкурент».  

Зі слів посадовця, засідання комісії, на якій заслуховували кандидатів та обирали переможця конкурсу, було відкритим та відбулося без порушень. 

«Хто хотів, той заходив. Було телебачення», – зазначив він. 

«Це вже третє засідання. На першому ми оголошували конкурс. На другому – приймали документи та допускали до участі. На всі засідання міг зайти кожен. Жодних порушень не було», – резюмував Карпюк. 

Нагадаємо,  комісія розглядала дві кандидатури – Сергія Пісачука та Олександра Дударя та рекомендувала обласній раді обрати саме Сергія Пісачука. Остаточне рішення за сесією обласної ради.

Натомість, депутат обласної ради Олександр Зінчук переконаний, що нового очільника Волинської обласної лікарні Сергія Пісачука планують призначити незаконно. Він вважає, що не була дотримана процедура проведення виборів, а саме – комісія була закритою.  

У Волинській обласній лікарні також показали відео про те, як проходив конкурс. Спочатку члени конкурсної комісії вислухали Олександра Дударя, а потім – Сергія Пісачука, де обидва розповіли про те, як бачать розвиток обласної лікарні.

Читайте також: Депутати Волиньради назвали незаконним конкурс на посаду директора обласної лікарні

Шачанин очолить Волинську обласну клінічну лікарню

Довідково:

Сергій Васильович Пісачук народився 21 березня 1976 року в селищі Шацьк Волинської області. Закінчив Ковельське медичне училище, Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького та інтернатуру із загальної хірургії у Волинській обласній клінічній лікарні. Лікар-флеболог Центру хірургії ока проф. Загурського. Одружений. Має двох синів.

Нагадаємо, у липні 2019 року Сергій Пісачук балотувався кандидатом у народні депутати України від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №22 (Луцьк).

За нього проголосували 21368 виборців округу (27,24%). Перемогу в цьому окрузі здобув кандидат-самовисуванець, тодішній голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Його підтримали 29157 чоловік (37,17%).

Коментарі
12 Грудня 2019, 15:56
А як тепер з аптеками канкрєтних пацанов?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024