Шацьк: на сесії селищної ради розподілили фінанси від перевиконання бюджету

12 Грудня 2019, 13:27
2896

Депутати на сесії внесли зміни в рішення про бюджет Шацької селищної ради.

9 грудня відбулася позачергова сесія Шацької селищної ради. Причиною її скликання стала необхідність внесення змін до рішення про бюджет, надання одноразової матеріальної допомоги заявникам тощо.

Надія Дударчук, головна бухгалтерка селищної ради, поінформувала присутніх про внесення змін до рішення селищної ради про бюджет на 2019 рік. З її слів, за 11 місяців до бюджету ОТГ надійшло понад 23 мільйони гривень власних доходів, перевиконання становить 511 тисяч 764 гривні. Відповідно збільшиться дохідна, видаткова частини, і селищна  рада матиме змогу профінансувати до кінця року найбільш нагальні питання.

Видатки на заробітну плату по органах місцевого самоврядування пропонувалося збільшити на 115 тисяч 170 гривень. Виплата заборгованості районній газеті «Шацький край» – 25 тисяч; придбання бензину, канцтоварів, преси – 20 тисяч; оплата послуг по Шацькому ЦНАПу – 20 тисяч тощо.

Всього на органи управління планувалося передбачити 223 тисячі 410 гривень. Збільшили фінансування на три дитсадки громади, Будинок дитячої та юнацької творчості, спортивну школу, установи культури та організацію благоустрою населених пунктів.

Також, як зазначила Надія Василівна, необхідно виділити 135 тисяч гривень, щоб виплатити заробітну плату працівникам КП «Будинкоуправління»; 20 тисяч гривень – на програму підтримки комунального підприємства (оплата послуг з підгортання полігону твердих побутових відходів); 128 тисяч – на співфінансування екологічного проєкту (таку ж суму виділить обласна рада), а саме придбання сміттєвих контейнерів.

2 800 гривень отримає на придбання пального місцева пожежна охорона, також у планах на близьке майбутнє – купівля мотопомпи, яка обійдеться в 12 700 гривень.

Зі слів бухгалтерки, є вільні залишки і по бюджету розвитку – в сумі 54 тисячі гривень. З цих коштів необхідно виділити 12 500 на придбання комп’ютерного обладнання для Шацької гімназії, 8 600 – комп’ютера для органів місцевого самоврядування.

Депутати одностайно підтримали запропоновані зміни до бюджету.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром