Дзюдоїсти з шацького «Торнадо» привезли з Хмельницького вісім медалей

12 Грудня 2019, 11:25
2719

Спортсмени шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «NOVATOR CUP 2019» у Хмельницькому.

7-8 грудня вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник районної громадської дитячо-молодіжної організації СК «Торнадо» Роман Самолюк) взяли участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «NOVATOR CUP 2019», – повідомляє пресслужба Шацької РДА.

Всього в турнірі взяли участь більше 500 юних спортсменів з різних спортивних клубів та областей України.

Захід організували ДП «Новатор», ДЮСК «Новатор», Хмельницька федерація дзюдо та проведений відповідно до міжнародних і всеукраїнських правил для вікових груп за олімпійською системою з подвійними втішними поєдинками від півфіналістів.

За підсумками дводенних змагань у своїх вагових категоріях перемогу здобули юні дзюдоїсти місцевого спортивного клубу «Торнадо»:
1 місце – Єлісей Мадрімов; 2 місце – Роман Самолюк, Олег Михайлевський (с.Пульмо), Назар Положевець (с.Положево), Данило Галашук; 3 місце – Микола Мадрімов, Микита Никифоров, Кирил Цвид (с.Пульмо).

Переможці змагань та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.

До змагань спортсменів готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Тренерський склад Шацького СК «Торнадо», вихованці спортивного клубу та батьківський колектив дякують президенту Федереції дзюдо Волині Степану Івахіву, голові Шацької районної ради Сергію Карпуку, начальниці відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька Ігореві Жмурку та директору ПП «Флора» Владиславу Полякову за підтримку та сприяння розвитку фізичної культури і спорту, зокрема, дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Вітаємо наших юних дзюдоїстів і тренерів з черговою перемогою! Бажаємо спортсменам подальших успіхів у навчанні та наступних спортивних перемог!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром