Шачанин очолить Волинську обласну клінічну лікарню

10 Грудня 2019, 18:10
Сергій Пісачук - переможець конкурсу на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні 9496
Сергій Пісачук - переможець конкурсу на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні

Переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» визнали Сергія Пісачука, який працював у цьому закладі лікарем, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського.

Про це стало відомо у вівторок, 10 грудня, в результаті засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради – повідомляє Волинь24.

Комісія заслухала пропозиції учасників конкурсу, провела з ними співбесіди і визначилася шляхом голосування.

На думку членів комісії, найбільше відповідає встановленим вимогам кандидатура Сергія Пісачука.

Його й визнали переможцем конкурсу.

14



За Сергія Пісачука проголосували 7 членів комісії.

Кандидатуру заступника директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександра Дударя підтримали 2 члени комісії.

Довідково.

Сергій Васильович Пісачук народився 21 березня 1976 року в селищі Шацьк Волинської області. Закінчив Ковельське медичне училище, Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького та інтернатуру із загальної хірургії у Волинській обласній клінічній лікарні. Лікар-флеболог Центру хірургії ока проф. Загурського. Одружений. Має двох синів.

Переможець конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Сергій Пісачук стверджує, що в лікарні потрібно ще дуже багато зробити, щоб «дати можливість людям нормально отримувати допомогу».

На запитання кореспондента, чи можна вже його привітати, Сергій Пісачук зазначив, що він хотів стати керівником лікарні, але попереду тепер багато роботи.
 

«Чесно кажучи, я не знаю, чи можна вже аж так вітати. Роботи попереду дуже багато. Я хотів цього, але тепер, коли відбувся конкурс, думаю, скільки треба всього зробити, щоб все-таки дати можливість людям нормально отримувати допомогу», – сказав Сергій Пісачук.
 

12

 

У липні 2019 року Сергій Пісачук балотувався кандидатом у народні депутати України від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №22 (Луцьк).

Перед виборами він критикував тодішню тимчасову очільницю Міністерства охорони здоров’я Уляну Супрун. «Я розумію, що міністр приїхала з іншої країни і не розуміє українських реалій, тому Україною повинні керувати українці», – говорив Пісачук.

Водночас, за словами Сергія Пісачука, незважаючи на деяку некомпетентність, Уляна Супрун все ж почала правильні кроки, які треба продовжувати: вона почала війну із тендерною мафією і стала закуповувати ліки за відкритими схемами.

«Я хотів би, щоб на селі люди отримували таку ж медичну допомогу, як і в місті. Я за швидкий перехід до страхової медицини. Ми одна з останніх пострадянських країн, яка не має страхової медицини», – говорив Сергій Пісачук у липні цього року.
 

Коментарі
10 Грудня 2019, 20:31
Ніхто в Kyivi навіть не заїкався про страхову медицину! А тендерну мафію Доктор Смерть замінила мутними схемами ВООЗ. А щоб націоналізувати фарміндустрію бажання не було? Короче, з такими поглядами... Тримайся, земляче!
11 Грудня 2019, 01:43
Сергій, хороша людина та лікар!! Нехай йому щастить в роботі і його починаннях!! Він на правильному шляху))
11 Грудня 2019, 22:41
Жителі с.Ростань Волинської обл.<br/>Ми раді за вас,бажаємо вам успіху на цій посаді і думаємо,що ви не забудете нас і будете таким ж хорошим керівником і медиком як були в нашому селі:)
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024