«Ліга сміху» в Шацькій ОТГ: хто став переможцем

06 Грудня 2019, 09:30
Переможці 4645
Переможці

Вже вдруге в Шацьку відбулися змагання з гумору та дотепності серед школярів «Ліга сміху».

Веселе свято, на яке старшокласники завжди приходять з задоволенням, організували і провели Молодіжна рада Шацька та гуманітарний відділ Шацької ОТГ.

«Жарти, пародії, яскраві образи і талановита акторська гра – «Ліга сміху» дарує нам лише позитивні емоції. Бажаю учасникам успіху, вдалих виступів, гарного настрою і нових вражень!» – такими словами привітала юних талантів Лариса Демакова, головна спеціалістка гуманітарного відділу Шацької селищної ради.

За право стати найкращою змагалися три команди школярів: з сіл Пульмо (вихованці Шацького БДЮТ) – «Оба-на!», Мельники – «Мельники –VIP» і Прип’ять – «Фреш». Темою гри став туристичний сезон-2019. Юні мешканці курортного  краю обізнані з тонкощами відпочинку, тому їм не важко було перевтілитися на сцені в туристів, які приїздять на Шацькі озера, і мандрівників, котрі проводять час на узбережжі теплих морів.


 

В конкурсі «Візитка» їхніми героями стали особи зі Сходу, вдягнуті в паранджу; дивакуваті сільські жіночки; подружжя, що свариться через дружину, яка везе на відпочинок десятки баночок з косметикою. В кожному виступі було багато сучасної музики, танців, дотепного гумору – і все це супроводжувалося щирим сміхом і оплесками глядачів.

В конкурсі «Батл» учасники «Ліги сміху» задавали суперникам по 10 запитань на тему туризму, на які вони мали дати влучні і смішні відповіді. Втім, найцікавішою виявилася пародія на телевізійне шоу.

Школярі з Мельників разом з учителькою Юлією Дударчук показали «Ревізор» у провінційному ресторані, учні Прип’ятської школи і їхня наставниця Оксана Федина – шоу «Холостяк». Веселу новорічну пародію на колишню передачу «В гостях у казки» створили разом зі своєю керівницею Наталією Німець вихованці БДЮТ з Пульма. Всі діти показували чудову акторську гру, демонстрували  колоритні костюми, чим упевнено торували собі шлях до перемоги.

1

 

Вирішальним став конкурс «Батл навпаки»: учасники придумували запитання до озвучених ведучою заходу відповідей. Було помітно, що школярі добре орієнтуються в цінах на пончики і рибу – улюблені ласощі відпочивальників, що вони обізнані з головними проблемами організації відпочинку на Шацьких озерах, а головне – дуже хочуть, аби наш край став одним з найкращих курортів держави.

За якісний гумор, актуальність порушених тем, відповідність усім критеріям змагань журі визнало переможцем шкільної «Ліги сміху» команду з села Пульмо, друге місце посіли школярі з Прип’яті, третє – з Мельників. Всі учасники за свої старання отримали грамоти і солодкі призи.

Як зазначила Лариса Демакова, «Ліга сміху» – це чудова платформа для розвитку молодих талантів, гумору в нашій громаді, тому Шацька ОТГ, зокрема Молодіжна рада, завжди готові підтримувати і розвивати цю ініціативу.

1

1

1

2

2

1

1

1

2

3

 

Мирослава ЦЮП’ЯХ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром