У Шацьку слухачам Університету третього віку розповіли, як піклуватися про людей з інвалідністю

05 Грудня 2019, 13:15
1531

У Шацькому терцентрі відбувся захід «Добротою зігріваючи серця», присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю.

Це можливість вкотре звернути увагу на проблеми людей, котрі волею долі мають слабке здоров’я, потребують особливої допомоги та підтримки, – йдеться на сторінці Територіального центру «Університет третього віку» смт Шацьк у facebook.

4 грудня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю «Добротою зігріваючи серця». Мета заходу полягала в тому, щоб люди з інвалідністю відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!

З побажанням здоров’я, життєвої енергії, незламного прагнення до життя, досягненні намічених цілей привітали людей з інвалідністю заступниwz начальника Управління соціального захисту начальник відділу у справах інвалідів, ветеранів війни і праці персоніфікованого обліку і пільг Людмила Гірич, голова Шацької районної організації інвалідів Ніна Верешко, начальниця Шацького бюро правової допомоги Роксолана Цвид.

Життя людини має сенс лише тоді, коли вона допомагає зробити життя інших красивіше та шляхетніше, отримати задоволення, гарний настрій, позитивні емоції, допомогли працівники Шацького районного будинку культури, подарували концертну програму для всіх тих кого не зламала доля.

Цей день дуже потрібен нашому суспільству – і для того, щоб привернути увагу на проблеми людей з інвалідністю, і для того, щоб захопитися незвичайною силою духа, цілеспрямованістю, умінням домагатися успіху в дуже складних умовах. Ці проявлення життєлюбства і оптимізму можуть служити прикладом для усіх нас.

3

2

2

2

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром