Шацькі поліцейські затримали злодійку, яка викрала з будинку золота на 20 тисяч гривень

04 Грудня 2019, 16:45
5538 Джерело: фото ілюстративне

На території Шацького району та Волині почастішали випадки крадіжок майна громадян, вчинені особами ромської національності.

Так, 3 грудня до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Світязь з будинку місцевого жителя викрали золоті прикраси.Про це повідомляє Шацьке відділення поліції у facebook.

Cлідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що біля 12.00 години особа жіночої статі ромської національності, зайшовши через незамкнені вхідні двері в приміщення житлового будинку, що належить місцевому жителю, викрала золоті вироби на загальну суму близько 20 тисяч гривень.
Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що крадіжку золотих виробів вчинила жителька Володимир-Волинського р-ну, 1972 року народження, яка раніше притягалася до відповідальності за аналогічні діяння.

Викрадені коштовності вилучили з автомобіля марки ВАЗ, в якому в якості пасажира пересувалась правопорушниця. Проводиться досудове розслідування за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), на жінку чекає кримінальна відповідальність, відповідно до законодавства України.

Шацьке відділення поліції закликає жителів Шацького району бути пильними, не залишати власне майно без нагляду, за відсутності господарів вдома закривати вхідні двері будинку та інших господарських приміщень. А в разі виявлення на території населених пунктів Шацького району осіб ромської національності з метою їх перевірки та запобігання вчиненню аналогічних злочинів просимо повідомляти Шацьке відділення поліції за телефонами: 050-4845266, 20-4-64 (чергова служба відділення поліції) або 102.

Читайте також: Шацьк: у поліції встановили, хто вкрав гроші і продукти з магазину

В Шацьку виявили рештки кінцівок: що про це кажуть експерти-криміналісти

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024