У Шацьку планують відкрити Центр обслуговування платників податків

04 Грудня 2019, 15:40
2037

До кінця 2019 року на Волині розпочнуть роботу п'ять нових центрів обслуговування платників. Тож у 2020 році на Волині вже працюватимуть 17 центрів обслуговування платників при державних податкових інспекціях.

Про це інформує управління обслуговування платників Головного управління ДПС у Волинській області.

Планується, що до кінця тижня платники податків вже зможуть отримувати послуги в центрах обслуговування платників в смт. Маневичі та в смт. Любешів. Згодом ЦОПи відкриють в смт Шацьк, Турійськ та Локачі.

«При організації роботи нових центрів обслуговування платників враховано особливості чинних. Положення та регламент ЦОПів передбачають надання послуг за письмовою заявою, усне консультування та прийом звітності. Разом з тим, враховуючи пріоритетність електронного сервісу, фахівці податкових інспекцій допомагатимуть платникам створити власне робоче місце в Електронному кабінеті, щоб спілкуватися з податковою дистанційно», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що завдання ДПС – зробити процес обслуговування платників зручним та необтяжливим.

«Створення центрів обслуговування платників – один з важливих кроків в процесі переходу ДПС до формату сервісної служби. Сподіваємося, що платники податків отримуватимуть адміністративні послуги в досить комфортних умовах згідно затверджених технологічних вимог та у визначені строки», – підсумував Сергій Кондратюк.

Довідково: в середньому щомісяця територіальні органи ДПС у Волинській області надають понад 10 тисяч адміністративних послуг.

Читайте також: Виплати допомоги призупинили не через нестачу грошей, – Фонд соціального страхування

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39