Вироби майстрині-коровайниці з Кропивників оцінили на виставці у Луцьку

04 Грудня 2019, 14:26
3203

Майстриня-коровайниця Ірина Данилюк із села Кропивники представила свої солодкі пряники на виставці-проєкті Волинського ОЦЗ.

Волинський обласний центр зайнятості вкотре демонструє нові підходи до працевлаштування волиня. Цього разу в роботі фахівців проєкту «Успішна громада» та «Територія майстерності», – йдеться у сюжеті Першого.

Мета форуму – допомогти жителям громади у працевлаштуванні, відкритті власної справи. Багато людей, пройшовши професійне навчання, змогли повірити у власні сили, зайнятися улюбленою справою та відкрити власний бізнес. 

Цільовою аудиторією форуму стали безробітні мешканці сільської місцевості, жителі ОТГ, власники особистих селянських господарств та фермерських господарств сімейного типу. Власне, на форумі й були представлені учасники даного проєкту разом зі своїми творчими доробками. 

Серед великої кількості учасників – майстриня-коровайниця із села Кропивники Ірина Данилюк, котра представила на виставці свої вироби – солодкі пряники.

Читайте також: Короваї, торти і медові пряники: майстриня з Кропивників випікає солодкі шедеври

Як розповідається у сюжеті, пані Ірина нещодавно знайшла собі таке заняття. За підтримуки служби зайнятості пройшла навчання та наразі втілює свою мрію у реальність. Зізнається, що найголовніше – це користь людям та задоволення від результату. 

«Я займаюся цим недавно, десь приблизно рік часу. До тоно ще навчалася. Було не важко, тому що це улюблена справа, і це мені подобається, подобається людям. І це головне», – розповідає Ірина Данилюк.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024