Студентів Шацького лісового коледжу закликали «Не давати СНІДу шанс»

03 Грудня 2019, 17:10
2329

Щороку 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Україна залишається лідером у Європі за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. Проблема захворюваності українців на ВІЛ/СНІД щороку набуває все більших масштабів, – йдеться на сторінці відділу соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді смт Шацьк у facebook.

Просвітницька робота є необхідною умовою для ефективної боротьби з поширенням СНІДу серед молоді. Адже недостатня поінформованість про ризики для здоров’я, шляхи передачі ВІЛ та інших інфекцій, методи їх профілактики є причиною широкого поширення цих захворювань серед молоді.

2 грудня працівники відділу соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Територіального центру провели захід «Не дай СНІДУ шанс!» для студентів Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька.

Студенти, присутні на заході, проявили активність при виконанні вправи «Що ти можеш порадити, щоб не заразитися на СНІД?», а також був виготовлений інформаційний стенд «Стрічка проти СНІДу».

Ніхто не застрахований від зараження. Але люди кажуть: «Береженого – Бог береже. Тому здоровий спосіб життя, дотримання гігієнічних і морально-етичних норм поведінки є першою й основною гарантією від зараження СНІДом.






Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024