Як правильно шачанам внести показники за електроенергію та де побачити суму до сплати

03 Грудня 2019, 12:40
3748 Джерело: фото ілюстративне

У зв'язку з державною реформою ринку електроенергії з 1 грудня відбулися зміни в електронному особистому кабінеті споживача.

Як повідомляюьть у Волиньобленерго, у зв'язку з державною реформою ринку електроенергії з 1 грудня відбулося розділення Загального Особистого кабінету на Особистий кабінет Оператора системи розподілу (ПрАТ «Волиньобленерго») та Особистий кабінет Постачальника універсальних послуг (ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ».

Змінилися також зовнішнє відображення та порядок роботи в Особистому кабінеті - тепер покази вносяться в Особистому кабінеті ПрАТ «Волиньобленерго», а суму до оплати Ви можете побачити в Особистому кабінеті ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ».

За прикладеним посиланням (http://energy.volyn.ua/main/files/ok-home.pdf) Ви можете прочитати Інструкцію користувача для реєстрації та роботи в новому Особистому кабінеті побутового споживача ПрАТ «Волиньобленерго».

Особисті кабінети побутових споживачів ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО та ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ ПрАТ «Волиньобленерго» можна поивитися на сайті energo.volyn.ua.

Нагадаємо, показники за електроенергію споживачі можуть вносити до 5 числа кожного місяця.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024