Шачан агітували відкривати сімейні молочні ферми

28 Листопада 2019, 15:20
2317 Джерело: фото ілюстративне

В рамках реалізації Агропроекту «Територія майстерності», за сприяння Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості жителі Шацького району зустрілися з представниками ТОВ Укрмілкінвест – холдинговою компанією, яка має намір реалізувати на Волині успішний досвід створення сімейних молочних ферм.

Наталія Дудас, менеджер із регіонального розвитку у Волинській області, детально ознайомила присутніх із реалізацією проєкту, котрий вже успішно втілюється у Хмельницькій, Рівненській, Івано-Франківській, Волинській та Львівській областях, – йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у Facebook.

Ініціативні та зацікавлені люди мають подати заявку на фінансування для відкриття сімейної ферми, наголосила Наталія. Після підписання договору з «УкрМілкІнвест» та за фінансового сприяння компанії охочі відкривають сімейну ферму й отримують допомогу в її будівництві, придбанні обладнання, купівлі ВРХ, консультативний супровід.

Учасники семінару переглянули відеоролики про діяльність створених сімейних молочних ферм, які скористалися підтримкою компанії «УкрМілкІнвест». Також цікаво було почути, скільки потрібно дати корові води, щоб вона давала по 20 літрів молока на день, що потрібно зробити для худоби, щоб вона була повністю «щасливою».

Кожен із присутніх отримав рекламний матеріал про створення сімейних молочних ферм.


1


Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром