Шацькі гімназисти побували в районному суді на уроці справедливості

27 Листопада 2019, 11:35
2395

В Шацькому районному суді відбувся «Урок справедливості» для школярів. 

22 листопада в приміщенні Шацького районного суду заступник керівника апарату суду Оксана Устенко провела «Урок справедливості» для школярів четвертого класу ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» смт Шацьк, – про це інформують у пресслужбі суду.

Всеукраїнська акція «Урок справедливості», ініційована Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України, має на меті ознайомити дітей з місією суду в суспільстві.

В межах уроку школярі дізнались багато цікавого про суд, справедливість, права дітей, вони були активними та відкритими до нових знань, мали можливість поспілкуватись з суддею Жевнєровою Наталією Вікторівною, отримати відповіді на запитання, які цікавили.

Також діти спробувати себе у ролі суддів та вирішили спір, який був продемонстрований в мультфільмі «Кінь проти Хом’яка», знятому в рамках грантового проєкту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

За результатами уроку школярі отримали наліпки членів Клубу «Справедливці», однойменну книгу та диплом про участь класу в акції. 


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024