Кабінет посадовця: начальник Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України

01 Січня 2017, 22:40
3382
Видання Район.Шацьк продовжує проводити для читачів екскурс кабінетами посадовців Шацького району.
 
В рубриці «Кабінет посадовця» ми познайомимо вас із «святая-святих» представників влади, чиновників, директорів шкіл і завідувачів дитсадків, лікарів тощо. Про те, якими цінностями посадовець керується в житті, які має вподобання, якнайкраще розповість його кабінет і те, що в ньому знаходиться.
 
Цього разу ми завітали до начальника Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Віктора Гірича.
 
1

У просторому кабінеті керівника мінімум меблів: робочий стіл, стіл для проведення нарад із підлеглими та прийому відвідувачів, стільці, шафа, яка виконує роль архіву. Не просто скромно, а строго, по-чоловічому стримано. Зате папок із документами – в буквальному смислі гори.
-На посаді начальника я працюю з квітня 1993 року. Роботи дуже багато, завжди під рукою мають бути документи, законодавчі акти – словом, усе, чим керуюся і що використовую в повсякденній діяльності, - розповідає Віктор Якович.
 
1
 
1

 
 
Керівник з багаторічним досвідом роботи має чимало відомчих відзнак (нагрудний знак «За заслуги» ІІ ступеня та Почесна відзнака
Пенсійного фонду України), Почесних грамот до десятка, є навіть цінний подарунок – іменний наручний годинник. Також пам’ятним для Віктора Гірича є незвичайна грамота «Кращий куховар Волині».
 
1

 
-В 2010 році наше відомство провело обласний конкурс на кращу місцеву страву. Пригадую, тоді перше місце дали за запечене порося, друге – за старовинний любешівський рецепт риби, а третє – нам. Неважко здогадатися, що готували на конкурс працівники Пенсійного фонду з Шацька – вугрів!- поринає в приємні спогади співрозмовник.
Старовинне фото Луцького замку Любарта в рамці, яке і зараз висить у кабінеті в посадовця, - заслужений приз за кращого куховара. Є на стіні ікона Богородиці – подарунок знайомого священика, Гімн України в рамці. 
 
1
 
1

 
 
1
 
1

 
 
На столі в посадовця – два комп’ютери.
 
1

 
 
-Один запасний, - пояснює Віктор Гірич. – В ноутбуці – база по всіх пенсіонерах. Інтернет також дуже потрібний у роботі – це і пенсійні новини, і зміни в законодавстві. До речі, зараз у нас створено можливість доступу до веб-порталу Пенсійного фонду, де кожна людина зможе передивитися свою зарплату, стаж, сплату внесків – повністю звіт свого роботодавця. Найближчим часом буде запроваджено електронну пенсійну справу.
Ще на столі стоїть фотографія дітей. Їх у Віктора Гірича троє. Про своїх чад розповідає з гордістю, пишається успіхами доньок - студенток Мар’яни і Катерини та сина – дев’ятикласника Шацької школи Назарія .
 
1

 
Велика шафа під замком виконує роль архіву – дається взнаки брак приміщення.
 
1
 
2

 
 
1

 
 
Віктор Гірич багато розповідає про нюанси своєї роботи, наголошує, що хоч і обіймає посаду керівника впродовж майже чверті століття, проте кожен візит в установу контролюючих органів ( а такі відбуваються досить часто) сприймає дуже відповідально і як перший раз.
 
Вітаємо начальника Шацького об'єднаного управління Пенсійного фонду України з Новим роком! Нехай буде 2017-й стабільним, успішним, багатим на приємні зустрічі і відкриття!
 
Читайте також: 
 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024