Сила волі і жага до життя допомогли шачанці стати здоровою та успішною

01 Січня 2017, 19:30
2802

Вся історія її життя – приклад працелюбства і людяності, оптимізму і любові.

Більше 20 років вона працювала бухгалтером у відділі освіти Шацької райдержадміністрації, виховувала дітей, жила повноцінним життям і ні про що не здогадувалась.

Про це пише сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Страшним вироком стало повідомлення про хворобу. А далі – операція, тривале лікування, інвалідність. На долю не ображалась, не впадала у відчай, бо знала, що життя на цьому не закінчується і кожним своїм подихом потрібно боротись.

Героїня  статті жителька селища Шацьк Галина Курзяба. Колеги знають її як відповідального працівника, відзначають її гарні особисті якості, адже привітність, чуйність, доброзичливість Галини Яківни відчували всі, хто з нею працював.

Сталося так, що в червні 2015 року, з певних причин, жінка втратила роботу. У липні 2015 року звернулась до центру зайнятості. Галина Яківна отримала інформацію про актуальні вакансії, взяла участь у семінарах з техніки пошуку роботи, у міні-ярмарках вакансій, опрацювала всі можливі джерела інформації про вільні робочі місця, поспілкувалась з роботодавцями.

Нагородою за оптимізм стало працевлаштування. Сьогодні пані Галина працює бухгалтером у підприємця Олексія Цвида, який займається випічкою хлібобулочних виробів. «З появою цієї жінки підприємство ожило», – так оцінює роботу сам підприємець.

Отож наполегливість безробітної перемогла обставини. А роботодавець отримав кваліфікованого фахівця.

Коментарі
02 Січня 2017, 21:15
Приємно, коли робототодавці цінують своїх працівників на даному підприємстві. Відповідальні працівники завжди в попиті.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024