Учасник АТО змушений відвойовувати своє право на землю

01 Січня 2017, 12:50
2456

Депутати Ростанської сільської ради відмовляли учаснику АТО в наданні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Про це інформує громадська організація "Ветерани АТО Шацького району" на своїй сторінці у Facebook.

Проблемним питанням у Шацькому районі залишається питання надання земель учасникам АТО.

У селі Ростань Шацького району учасник АТО ніяк не міг отримати обіцяну владою земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства. 
30 грудня відбулася сесія Ростанської сільської ради, на яку завітали учасники ГО «ВЕТЕРАНИ АТО ШАЦЬКОГО РАЙОНУ». Депутати сільської ради відмовилися надавати землю учаснику АТО, мотивуючи це тим, що він не місцевий, а лише прописаний в селі Ростань.

На сесії виступив голова громадської організації Ярослав Крат, який зазначив, що рішення про видачу земель прийнято на загальнодержавному рівні, і місцева влада повинна його виконувати згідно з чинним законодавством. Землі Ростанської сільської ради не є інвестиційно – привабливими. У Шацькому районі земельні ділянки біля озер знайшли людям, які навіть не мешкають у Шацькому районі, то чому ж не дати земельну ділянку людині, яка пішла захищати Батьківщину, щоб наші сини, чоловіки спали спокійно в своїх домівках.
Депутати сільської ради після активної дискусії спільно з учасниками АТО спробували знайти альтернативу та вирішили земельне питання.

Коментарі
01 Січня 2017, 15:36
повні дебіли відмовити учаснику бойових дій та щей у ростані
01 Січня 2017, 21:19
"яка пішла захищати Батьківщину від Ростанської сільської ради" Чим же та сільрада така страшна. Вичитувати свої тексти не пробували?
01 Січня 2017, 21:51
Дякую. Виправила.
01 Січня 2017, 23:45
Насправді трішки було не так .там було проти надання землі пару депутатів .вони бувають проти надання земельної ділянки не тільки не місцевим але й своїм жителям які народились і проживають в селі.такі вже є люди.
01 Січня 2017, 23:46
А дебілами я думаю не варто називати
02 Січня 2017, 16:37
1.земля не в селі Ростань а в селі Хрипськ 2.на двох попередніх сесіях не надали не через те що він немісцевий а тому що депутати хотіли переконатись що він взагалі існує тому що ніхто з депутатів і ніхто з жителів села Хрипськ де приписаний вже два роки цей атовець його ні разу не бачив і навіть не чули люди і не знали що він приписаний у них в селі. один депутат питав хто ж за нього заяви пише якщо він в АТО і просив щоб той приїхав щоб переконатись що це не афера якась.3.це для вас балованих Шацьких і Світязьких земля у с.Хрипськ інвестиційно неприваблива а для нас місцевих земля в ур.Ріка с.Хрипськ має ціну вона біля річки це торфяник підходящий для посадки лохин і не тільки.4.після того як хлопці приїхали на сесію і розказали що вони особисто знають заявника пояснили депутатам його становище проголосували майже всі .за.тільки двоє утримались.отака ситуація.А дибіли ті що роздають землю не переконавшись кому вона дістанеться насправді!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром