Шачани в новому 2017 році бажають процвітання озерному краю і миру Україні

31 Грудня 2016, 14:00
2635

Напередодні Нового року жителі Шацького району розповіли про те, що для них новорічне свято, згадали найсокровенніше, побажали здоров’я та реалізації задуманого своїм сім’ям, процвітання озерному краю та миру Україні. Все це читайте у щирих та відвертих відповідях шачан на запитання новорічної анкети.

 -З чим у Вас асоціюється свято Нового року?

-Який новорічний подарунок запам’ятався Вам найбільше?

-Ваш найяскравіший новорічний спогад.

-Що б Ви хотіли, щоб у Новому році здійснилося у Вашій сім’ї, у житті району, країни?

-Ваші побажання жителям Шацького району з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Віктор Гірич, начальник Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

2

 

-Ну, звичайно, з мандаринами, причому з грузинськими. А ще з передноворічним ажіотажем. Також вважаю,  що Новий рік – це привід для підбиття підсумків ще одного року життя і складання певного меню на майбутнє.

-Найкращий подарунок був у далекому 1975 році – саме тоді перед самим Новим роком я приїхав додому з Ковельської лікарні після перелому ноги.

-Із яскравих спогадів – це зустріч Нового року в школі. То був, здається, 6 клас. Ми самостійно прикрашали клас, готували святкові страви, сервірували стіл. Особливо з того дня запам’ятався смак какао «Золотий ярлик» з молоком. На той час це був дефіцит!

-Хотілося, щоб у Новому році мою сім’ю не турбували негаразди і проблеми року, що минає. Щоб кожен член родини відчував себе потрібним, був зігрітий любовю та увагою. Не зайвим буде і фінансовий достаток.

-Для району хочу побажати, щоб у Новому році якщо ще не розквітла, то твердо стала на ноги Шацька об’єднана громада. Щоб продовжилися непогані тенденції будівництв і ремонтів.

-Щоб у Новому році зміцніла наша Україна, а ми всі повірили у велику перемогу на всіх фронтах.

-Нехай всім вдасться здійснити задумане, реалізувати плани, втілити в життя мрії. Бажаю всім примирення із самими собою, любові і злагоди. І всім (а ПЕНСІОНЕРАМ особливо!) міцного здоров’я!

Ольга Озімок, керуюча Шацьким ТВБВ  № 10002/095 «Ощадбанку».

3

 

-Новий рік, зазвичай, асоціюється в мене з новорічною казкою, піднесеним настроєм, пошуком подарунків під ялинку – для найрідніших, різдвяними колядками.

-Найкращим новорічним подарунком стала для мене свого часу звістка про вагітність. Я її отримала в  перший день Нового 2010 року і дякую Богу за це!

-Найяскравіший новорічний спогад – це випадкова зустріч Нового року в нетиповому місці. Наш друг – прикордонник з Ягодинської митниці – не міг через сильний снігопад приїхати зі зміни додому. Ми вирішили виручити і поїхали разом із чоловіком йому на допомогу. А ще взяли з собою дружину прикордонника. Зустрілися на посту ДАІ за декілька хвилин до Нового року. Саме там, у компанії з черговим міліціонером, ми і зустріли Новий рік. До речі, весь цей рік ми провели в дорозі!

-Хочу, щоб усі члени моєї родини у 2017 році отримали все, що їм потрібно для повного щастя: хорошу роботу, успішний початок сімейного бізнесу, міцне здоров’я.

-Для нашого району хочу побажати, щоб протягом 2017 року інформація про наш райський куточок дійшла до найвіддаленіших місць України і світу. Мудрого керівництва, втілення в життя стратегії розвитку, розуміння між усіма гілками влади, достойного життя громади та вирішення її проблем.

-Хочу, щоб наступного року припинилися воєнні дії на Сході країни і щоб кожен громадянин України відчув, нарешті, турботу та підтримку держави і отримав упевненість у завтрашньому дні.

-Вітаю всіх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Дай, Боже, вам любові і тепла,

добра в сім’ї і затишку в оселі.

Щоб щастя світла музика текла

В свята різдвяні, щедрі і веселі!

Хай здійснює бажання рік Новий,

Хай вся родина ваша процвітає.

З чудовим святом радості і мрій

Я щиро і сердечно всіх вітаю!


Надія Приймук, головний спеціаліст по нагляду за правильністю призначення та виплати пенсій відділу обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління соціального захисту населення Шацької РДА.

1

-Новорічні свята асоціюються, насамперед, з мандаринами, мерехтінням святкових вогнів, затишними вечорами поруч з найріднішими людьми і неочікуваними сюрпризами.

 -Новорічних подарунків було чимало, всі вони для мене важливі, адже їх дарували найрідніші для мене люди.

 -Всі найяскравіші новорічні спогади залишилися із дитинства. Тоді було зовсім інакше сприйняття свята і подарунків. Зараз всі свята з гірчинкою буденності і все меншим відчуттям казкової атмосфери.

-Хотілося б, щоб у Новому році всі у сім'ї були здорові і щасливі, адже це найголовніше. Для найдорожчих хочеться тільки всього найкращого.

-Стосовно району, то хотілося б нарешті побачити реформу децентралізації в масштабах нашої громади, економічний ефект від об'єднання, впровадження нових проектів, а не вже давно запланованих. Хотілося б бачити успішною громаду і рішучі та впевнені кроки до подальшого її розвитку.

-В країні насамперед- МИРУ, а вже тоді економічного росту і розвитку, швидкого впровадження пакету реформ у всіх сферах, ефективної боротьби із корупційними діями, мудрих управлінських рішень і добробуту для всіх.

-Всім жителям району хотілося б побажати насамперед здоров’я, щастя, успіхів та добробуту, сімейного затишку, здійснення всіх задумів та мрій, Божого благословення, гарних свят і неочікуваних та приємних подарунків!

Олена Моніч, методист районного методкабінету відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА.

5

 

-Новий рік - це красуня-ялинка, блиск вогнів, домашній затишок, подарунки та відчуття чогось нового. Саме свято я завжди зустрічаю вдома, у колі своєї  «маленької»  сім'ї. 

-Пам'ятаю, у дитинстві під ялинку мама і тато поклали гарну велику  ляльку, про яку  давно мріяла. Це дитяче  враження залишилось у мене на все життя. Вважаю, що найкращий подарунок до свят – це хороший настрій.

-Як  на диво, то у мене багато приємних новорічних спогадів, але найбільше запам’яталась поїздка з донькою в  курортне містечко Трускавець, де вирує  запах кави та шоколаду.

-Насамперед  не хочу малювати ілюзій та замків на піску, а просто хочу  гарної долі для своєї дитини і  ще багато років відчувати себе донькою щасливих і здорових батьків.

-Як працівнику освітньої галузі  хотілось би, щоб в 2017 році оновлювались школи району, а в них забезпечувались якісні умови навчання і чути було щирий дитячий сміх. Нехай кожен день приносить радість і задоволення від того, що зроблено задля розвитку дітей, щоб їхнє дитинство було  радісне та щасливе.

-Нехай запанує мир у державі і  відродиться тепло у душі кожного українця один до одного.

-Нехай у всіх здійсниться новорічна мрія, здоров’я не підведе, а близькі люди  будуть поруч!

Наталія Новікова, працівник Збройних сил України, головний спеціаліст командування Шацького районного військового комісаріату.


 

- В мене зазвичай новорічне свято асоціюється з радісними почуттями, ялинкою, снігом, подарунками, мандаринами та сімейним застіллям…

- Новорічний подарунок найбільше запам´ятався з дитинства. Я завжди отримувала подаруночки під подушку від святого Миколая, Діда Мороза. Навіть пам'ятаю свій перший подарунок, ще коли була зовсім маленькою. Мені Дід Мороз приніс велику ляльку в білій сукні, це була моя найулюбленіша іграшка.

- Найбільше запам’яталась зустріч Нового 1989 року. Я була в школі на шкільній ялинці. Вся сім´я мені своїми руками шила новорічний карнавальний костюм «півня»: бубуся шила вбрання, тато робив яскравий гребінь, а мама - розкішний хвіст із пір´я та крила. Костюм вийшов дуже гарний та оригінальний! Я на новорічному святі одержала приз  за найкращий новорічний костюм, який досі зберігається в моїх батьків  як згадка про дитинство.

-На порозі Нового 2017 року найбільше  хочу побажати миру! Миру нашій країні, кожній родині, миру кожному дому. Без цього інші побажання не матимуть сенсу. Історія вкотре ставить нас перед величезними випробуваннями. Нехай  прийдешні новорічні свята наповнять нас особливим душевним піднесенням, наснагою, яка допоможе подолати кризу. Міцного здоров’я вам і вашим рідним та близьким, сімейного затишку та щастя в Новому році. Нехай у 2017 році втіляться в життя ваші плани і задуми!

Віта Шепеля, кореспондент районної газети «Шацький край».

4

 

-З початком нового відрізка життя, нового етапу і, звичайно, мандаринами, які отримувала в дитинстві лише на Новий рік.

-Мабуть, цьогорічний! Знайомий мисливець передав моєму чоловікові пакунок дичини. На новорічний стіл. Будемо куштувати!

-Десь років 15 тому поверталися з чоловіком в новорічну ніч від кумів. Дорогою побачили дівчину, яка запитала, як проїхати на ДПЗ. Знала тільки одне місце з такою назвою – в Луцьку. Відповіла, після чого очі дівчини стали круглими та здивованими, бо ж до обласного центру – 180 кілометрів. І як дівчина тут опинилася – залишається лише здогадуватися. Порадили їй іти в центр на автостанцію і чекати першого автобуса на Луцьк. Довго згадували цей випадок  і сміялися!

-Коли побачиш, скільки горя і страждань навколо, то починаєш розуміти, що твої проблеми у порівнянні з проблемами інших людей – дрібниці, і нічого так не бажаєш, як здоров’я своїй сім’ї. Все решта – виберемося, переживемо, потрібен лише час, аби подолати якісь труднощі.

-Хочеться, щоб район надалі розвивався, зайняв своє почесне місце в області та, зрештою, став відомим на всю Україну. В хорошому значенні цього слова. А в житті країни - нарешті вибратися з тієї війни, яку маємо, щоб не гинули люди. Це головне!

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром