Працівникам Шацької РДА, яких чекає скорочення, розповіли про послуги служби зайнятості

22 Листопада 2019, 15:10
3294

Днями директорка Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирослава Терета провела профінформаційний захід для працівників Шацької районної державної адміністрації, щодо яких заплановане масове вивільнення у зв’язку зі скороченням чисельності працівників.

Основна мета заходу – інформування вивільнюваних працівників про послуги служби зайнятості, моральну та матеріальну підтримку, що пов’язана з соціальним захистом осіб, які втратили роботу, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Мирослава Терета проінформувала присутніх про їхні права та можливості, які прописані у нормах чинного законодавства у сфері зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Читайте також: Кабмін затвердив граничну кількість чиновників райдержадміністрацій на Волині

Кабмін хоче скоротити половину працівників РДА

Ознайомила з комплексом послуг, які надає державна служба зайнятості, серед яких: підбір роботи, можливість професійного навчання або перенавчання, сприяння у підприємницькій діяльності, залучення до самостійності. Також директорка розповіла про електронні сервіси державної служби зайнятості, про наявність вільних робочих місць та роботу з джерелами отримання інформації про наявність вакантних посад .

Зустріч відбулася у формі діалогу, під час якого працівники активно ставили запитання, що стосувалися деталей набуття статусу безробітної особи, можливості перенавчання та започаткування власної справи.

Працівники райдержадміністрації подякували за надану інформацію. Надіємось, що почута інформація для вивільнюваних буде корисною у майбутньому.

Читайте такожКабмін звільняє понад 18 тисяч чиновників райдержадміністрацій

1

1

1

1

 

Коментарі
23 Листопада 2019, 12:52
Готуйтесь до землі.<br/>Купляйте собі хоч 200 000 гектарів.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024