Як у школах Шацького району відзначили День Гідності та Свободи

22 Листопада 2019, 09:28
3209

В загальноосвітніх навчальних закладах Шацького району відзначили День Гідності та Свободи.

Педагоги шкіл подбали про те, аби учні завжди пам'ятали про значення доленосних подій двох революцій в Україні: Помаранчевої та Гідності. На тематичних заходах розповіли дітям подробиці боротьби українців за честь, свободу та можливість жити в цивілізованій європейській спільноті. В Шацьку і Світязі відвідали могили загиблих воїнів Сергій Мокренка і Сергія Грибука.

Читайте також: У День Гідності та Свободи в Шацьку вшанували пам’ять активіста Майдану та Героя війни

Вірші, пісні, відеосюжети, флешмоби, книжкові виставки допомогли дітям відтворити в пам'яті трагічні сторінки в новітній історії України. Школярі вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих за свободу і незалежність нашої держави.

Читайте також: В Шацькій гімназії не забувають, яку ціну Україна сплатила за незалежність та європейський шлях

Учні - волонтери Світязького ліцею та вчителі відвідали могилу Сергія Грибука. Вшанували його пам'ять, поклавши на могилу квіти.



В школі села Смоляри-Світязькі учні під час заходу змогли не тільки почути про події осені 2013 року - лютого 2014 року, а й переглянути короткометражний фільм та відеокліп на пісню «Воїни Світла», яка стала своєрідним гімном Революції Гідності.

2

2

2

В Прип'ятській школі провели лінійку до Дня Гідності і Свободи.

2

2

21 листопада День Гідності та Свободи учні Піщанської школи відзначили проведенням тематичного виховного заходу «Країна нескорених» та фото-флешмобу «Україна – територія гідності та свободи».

4

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром