Шацьк: у службі зайнятості з роботодавцями обговорили працевлаштування осіб з інвалідністю

21 Листопада 2019, 13:00
1846

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю в Шацькій районній філії волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців району.

Серед питань, що обговорювались під час зустрічі – виконання нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, створення спеціальних робочих місць для осіб з обмеженими можливостями, сприяння реабілітації таких людей через зайнятість і реалізацію їх можливостей, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Участь в заході взяли в.о. голови райдержадміністрації Віктор Плейтух, начальниця відділу у справах інвалідів, ветеранів війни і праці Управління соціального захисту населення шацької РДА Людмила Гірич, заступник начальника управління - начальник з виплати пенсій №9 Віктор Гірич, представники Шацької ОТГ, роботодавці району.

Мирослава Терета, директорка Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості, зазначила, що сьогодні державна служба зайнятості та й суспільство вцілому приділяють значну увагу проблемам захисту гідності, прав та добробуту людей з особливими потребами. Вона акцентувала увагу на обов’язку роботодавців виконувати квоту для працевлаштування людей з інвалідністю.

Людмила Гірич ознайомила із послугами, які надавались управлінням соціального захисту в цьому році та використані кошти на засоби реабілітації та оздоровлення людей з обмеженими можливостями.

На завершення зустрічі було наголошено про те, що тільки спільними зусиллями, тісною співпрацею можливо забезпечити умови праці, соціально-економічні гарантії, передбачені законодавством для цієї особливої категорії людей в нашому суспільстві.

3

3

1

1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром