Благодійники оновили дитячий садок і подарували свято вихованцям

29 Грудня 2016, 15:00
2451

2016 рік став для Шацького дошкільного навчального закладу № 2 періодом приємних змін. Представники влади, обранці громади, благодійники та батьки вихованців доклали чимало зусиль, щоб оновити приміщення дитсадка, зробити перебування в ньому дітей та працівників комфортним.

В дитячому закладі капітально відремонтували коридор: поклали плитку на стінах і на підлозі, встановили нові двері. Закупили меблі в одну групу і для покращення умов роботи працівників. Нарешті в дитсадку є холодна і гаряча вода, новенькі раковини і туалети. Все це є заслугою Шацької селищної ради, зокрема селищного голови Сергія Віннічука, а також народного депутата Степана Івахіва.

1

1


 

Селищна рада закупила на дитсадок побутову хімію, новий посуд, а також костюм Діда Мороза – для проведення святкових заходів у селищному дитсадку №2, школі І-ІІ ступенів і міському будинку культури.

1

 

Буквально днями дошкільний навчальний заклад отримав новенькі дитячі ліжечка і матраци.

1

До кінця року, ймовірно, матимуть, ще й 45 комплектів постільної білизни, 25 дитячих ковдр і 25 подушок. Ці покупки стали власністю дитсадка завдяки селищному голові і депутату Шацької селищної ради Тетяні Сіжук.

Вихованці отримали до дня святого Миколая солодкі подарунки від Степана Івахіва, на Новий рік - від Шацької селищної ради, солодощі для переможців конкурсів - від Тетяни Сіжук.

Працівники, вихованці дитсадка та їхні батьки щиро дякують народному депутату, селищному голові Сергію Віннічуку, працівникам органу місцевого самоврядування, депутату Тетяні Сіжук та всім, хто протягом року допомагав, підтримував, ремонтував дитсадок, вкладав у нього свої сили і кошти. При нагоді сердечно вітають благодійників із Новим роком і Різдвом Христовим, бажають їм всіх земних благ та Божого благословення на подальші справи добра.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром