Шацьк: невідомий вкрав з магазину шість тисяч гривень і продукти

18 Листопада 2019, 17:25
3579 Джерело: фото ілюстративне

В Шацьку невідомий вкрав з магазину гроші і продукти.

16 листопада о 8:00 год. до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що в смт Шацьк в магазині невідомий розбив вікно та вкрав гроші і продукти.

Про це журналісту видання Район.Шацьк повідомили в Шацькому відділенні поліції.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що в нічний час доби невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна незаконно проникла в приміщення торгового залу магазину «Продукти», що в смт Шацьк, вул. Природна, звідки таємно викрала кошти в сумі більше 6 тисяч гривень та продукти харчування.

За вказаним фактом матеріали внесено до ЄРДР за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Слідчими проводяться заходи по встановленню особи правопорушника в рамках кримінального провадження.

У Шацькому відділенні поліції звертаються до осіб, які володіють товарно-матеріальними цінностями, зокрема до приватних підприємців, і наголошують на необхідності обладнувати приміщення охоронною сигналізацією, системою відеоспостереження, що дасть змогу уникнути втрати майна, а також «по гарячих слідах» встановити правопорушника та притягнути його до передбаченої законом відповідальності.

Читайте також: Шацьк: п'яний водій Ауді збив по вулиці Незалежності 17-річну дівчину

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024