Чи усі заклади соціальної сфери Шаччини зможуть «перезимувати»

16 Листопада 2019, 15:00
1764 Джерело: фото ілюстративне

На оперативній нараді в Шацькій РДА обговорили готовність закладів до опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період.

Василь Положе­вець, голов­ний спеціаліст відділу містобу­ду­вання, архітектури та ЖКГ рай­держад­міністрації, зазначив, що опалювальний сезон 2019-2020 років у районі розпочали з 28 жовтня, а заклади соціальної сфери готові до сталого функціо­ну­вання в умовах осінньо-зимо­вого періоду 2019-2020 років, – пише газета «Шацький край».

Співдоповідали з цього пи­тання також начальниця відділу освіти, молоді та спорту рай­дер­жад­міністрації Людмила Єро­фєєва, начальниця відділу куль­тури райдержадміністра­ції Ок­сана Юхимук, а також голови селищної та сільських рад. Всі вони запевнили присутніх, що палива вистачає, а в декого навіть до кінця опалювального сезону.

З цього приводу Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької РДА, націлив присутніх керівників установ та закладів району взяти на озброєння в своїй роботі не при­мітивну економію палива, а забезпечення нормального теп­лового режиму в стінах об’єктів бюджетної сфери.

Пулемецький сільський голова Василь Демедюк розповів про те, що руйнується приміщення місцевого ФАПу, адже об’єкт охорони здоров’я залишився без медика, а техпрацівник був скорочений. Такі собі наслідки медичної реформи.

У подібній ситуації з приводу опалення опинилися ФАПи у селах Острів’я та Кам’янка, але, як запевнив Піщанський сільський го­лова Олександр Бакун, питання врегулювалося таким чином – їх опалює техпрацівник адмінприміщення сільської ради.

Коментарі
16 Листопада 2019, 21:12
Слуги народу відучать народ користуватись радянськими пережитками як безплатна і доступна медицина, освіта...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром