Скільки дітей району перебуває на індивідуальній формі навчання

28 Грудня 2016, 00:45
1183

На оперативній нараді, яка відбулася 26 грудня під головуванням першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Сергія Сидорука, говорили про стан організації індивідуальної форми навчання у загальноосвітніх навчальних закладах району.

З цього питання поінформував присутніх начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Анатолій Пех, - інформує Шацька районна державна адміністрація.

Анатолій Анатолійович відзначив, що для вирішення питання про призначення індивідуального навчання школа до 1 вересня кожного навчального року повинна подати списки дітей, яким виповнилось 15 років, до відділу освіти, молоді і спорту та отримати дозвіл на подальше навчання цих учнів.

Учні, які навчаються індивідуально, є учасниками навчально-виховного процесу того навчального закладу, який мають відвідувати. Індивідуальне навчання здійснюється до часу, поки учням не виповниться 15 років. Для дітей, які потребують соціальної допомоги та реабілітації, за рішенням місцевого органу державного управління освіти строк індивідуального навчання може бути змінений. Навчання здійснюється за індивідуальним навчальним планом, затвердженим директором навчального закладу (у міру потреби протягом навчального року).

На сьогоднішній день індивідуальною формою навчання охоплено 15 дітей за станом здоров’я (6 навчається за програмою загальноосвітніх навчальних закладів, 9 – за програмою для розумово відсталих або із затримкою психічного розвитку), 57 дітей – індивідуальна форма навчання (при наповнюваності класу менше 5 школярів).

Коментарі
28 Грудня 2016, 14:53
після 1 січня їх побільшає але чи стане краще для дітей
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024