Директорам навчальних закладів Шаччини розповіли про вимоги до організації харчування дітей

14 Листопада 2019, 18:00
1783

У Шацькій райдержадміністрації відбувся навчальний семінар «Вимоги щодо організації харчування в закладах освіти».

Семінар відбувся 13 листопада в залі засідань Шацької районної ради, участь в якому взяли заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради (ОТГ) Анатолій Павлей, керівники закладів дошкільної освіти та загальної середньої освіти, організатори харчування (відповідальні за проведення публічних закупівель продуктів харчування та послуг з харчування), суб’єкти господарювання – надавачі послуг з харчування та інші, – йдеться на сайті Шацької РДА.

Розпочала семінар Тетяна Соломіна, заступниця начальника – начальниця відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, яка провела презентацію щодо відповідальності за організацію харчування в закладах освіти.

Анатолій Тимофіюк, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, розповів присутнім про застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Про дотримання норм харчування в закладах освіти доповіла Галина Ткач, начальниця відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Катерина Коровіцька та Людмила Озірська, головні спеціалістки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, інформували про належні умови дотримання загальної гігієни (програми передумов) та вимоги системи НАССР до закладів освіти.

Під час навчального семінару також розглянули питання про відповідні умови організації санітарно-гігієнічних правил харчування в закладах освіти та особливостей здійснення публічних закупівель продуктів харчування та послуг з організації харчування.

Після виступів спікерів учасники заходу задавали питання та отримали вичерпні відповіді на них.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024