Юних читачів шацьких шкіл знайомили з бібліотекою нової української школи

13 Листопада 2019, 16:15
1661

Школи Шацького району долучилися до Міжнародного місячника шкільних бібліотек.

Про це йдеться на сторінці відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА у Facebook.

З 1 до 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який цьогоріч відбувався під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

Упродовж жовтня шкільні бібліотеки району гостинно запрошували своїх читачів брати участь в цікавих та змістовних заходах, які сприяли заохоченню дітей до читання книг в час, коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності.

Дуже цікаво й змістовно пройшли інформаційні лінійки, конкурс «Суперчитач шкільної бібліотеки», книжкові виставки, усні журнали, виховні заходи «День без читання, що обід без хліба», години спілкування, круглі столи, бібліотечні уроки, бібліоскринька «Залиш своє побажання для бібліотеки», книжкові виставки літератури «Улюблені книги наших читачів».

Усі заходи, проведені шкільними бібліотекарями, були спрямовані на привернення уваги до ролі книги і читання у навчальному процесі.

2

2

1

1

2

2

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром