Шацьк: у службі зайнятості сільські та селищну ради просять передбачити кошти на громадські роботи

13 Листопада 2019, 12:15
1216 Джерело: фото ілюстративне

На оперативній нараді в Шацькій РДА обговорили питання організації громадських робіт.

Про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру за участю Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості для забезпечення тимчасової зайнятості населення, передусім осіб, зареєстрованих як безробітні на територіях сільських рад та на підприємствах, установах, організаціях із залученням коштів підприємств, місцевих бюджетів та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття інформувала Мирослава Терета, директорка Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості, – повідомляє пресслужба Шацької РДА.

Доповідачка наголосила, що розпорядженням голови райдержадміністрації рекомендовано при плануванні бюджетів Шацької селищної та сільських рад передбачити кошти для організації громадських робіт у місцевих бюджетах на 2020 рік, оскільки громадські роботи проводяться на паритетних засадах (50 % кошти місцевого бюджету та 50 % кошти загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття).

Як повідомили у службі зайнятості, в цьому році до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучили 158  осіб. На фінансування цього виду робіт використали 27,6 тис. грн., в тому числі з Фонду соціального страхування на випадок безробіття 13,8 тисяч грн та з бюджету Шацької об’єднаної територіальної громади 13,8 тис. грн.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024