Бізнес під ключ: американські фінансові донори пропонують підтримку шацьким підприємцям

12 Листопада 2019, 12:25
4281

Оздоровлення економіки України й бізнес під ключ із подальшою можливістю відчуження. Американські фінансові донори пропонують Україні нову систему розподілу грантів з акцентом на підтримку малого й середнього бізнесу та місцевих громад.

Вони готові інвестувати в українську економіку, але не грішми, а забезпечити всім необхідним для ведення бізнесу й на перших порах повністю супроводжувати й контролювати його.

Нагадаємо, народна артистка України, депутатка чотирьох скликань Верховної Ради Оксана Білозір нещодавно побувала в Шацьку. Як офіційний посол бренду в Україні Програми «IMTD» (USA) – нового пілотного проєкту, який починає працювати в нашій державі, вона презентувала міжнародну програму «Оздоровлення економіки України», в рамках якої передбачається співпраця американської структури з об’єднаними територіальними громадами.

В сюжетах на Youtube, автором яких є журналіст Андрій Гнатюк, місцеві підприємці Петро Зуб і Василь Денисовець розповідають про започатковані власні справи, описують проблеми, з якими стикаються відповідно в галузях розвитку туризму і вирощування ягід лохини. Власник агросадиби Андрій Панасюк змальовує перспективи туристичного бізнесу. Як чудовий приклад популяризації краю у фільмі показують одне з найбільш відвідуваних туристами місць – розплідник диких кабанів, створений силами ДП «Шацьке УДЛГ».

Коментарі
13 Листопада 2019, 00:04
Бізнес розвинуть озера згинуть!!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024