Шацький суд покарав громадянина Нідерландів за спробу переправити через кордон нелегалку

11 Листопада 2019, 17:00
2240 Джерело: фото ілюстративне

Шацький районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури та 48-річним підданим Королівства Нідерланди, який  незаконно переправляв через державний кордон України до Республіки Польща громадянку Ісламської Республіки Афганістан.

Про це інформують у прокуратурі Волинської області.

Прибувши в Україну 19 жовтня 2019 року й маючи при собі паспорт громадянки Нідерландів, чоловік зустрівся в Києві із жінкою, яку бажав на кордоні видати за власницю паспорта.

У столиці спритник вирішив питання про проставлення у паспорті відмітки про в'їзд жінки в Україну.

Наступного дня вони разом автомобілем вирушили до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» й у ніч на 21 жовтня намагалися виїхати у Польщу.

Проте під час проходження паспортного контролю ці незаконні дії були припинені інспекторами відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону.

Підданий Королівства Нідерланди визнав свою винуватість у незаконному переправленні особи через державний кордон України та щиро розкаявся у скоєному.

Шацький районний суд затвердив угоду про визнання винуватості й призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 8500 гривень.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024