Об'їзд – болотами і пісками: шачанин обурений відсутністю дороги на вулиці Лесі Українки

11 Листопада 2019, 14:20
Замість дороги, яка обривається, - вузька стежка 4084
Замість дороги, яка обривається, - вузька стежка

Житель Шацька обурений тим, що йому доведеться об'їжджати центральну дорогу, на якій будуть проводитися будівельні роботи, не нормальною трасою, а пісками і болотами.

Про це він написав у листі до редакції Район.Шацьк. 

«Коли я прочитав новину про об'їзну дорогу в Шацьку, якою буде рухатися транспорт у період будівництва зливної каналізації по вулиці Степана Шковороди, в мене виникло запитання про третю чергу об'їзду, яка буде здійснюватися по вулиці Лесі Українки, на котрій я мешкаю. 

У нас дивна ситуація: вулиця має два заїзди, але розділена на два сегменти і сполучена лише стежкою. Чому там немає елементарної дороги, а житлова забудова свого часу здійснювалася хаотично, без врахування елементарних норм і правил? А тепер нам пропонують, швидше за все, об'їжджати центральний шлях пісками та болотами? 

На світлинах видно, як «мудро» спланований житловий масив», – пише читач.

Читайте також: У Шацьку перекриють вулицю Степана Шковороди через будівництво зливної каналізації: кудою їздити

Дорога по Лесі Українки різко обривається і зникає
Дорога по Лесі Українки різко обривається і зникає

1
Замість дороги, яка обривається, - вузька стежка
Замість дороги, яка обривається, - вузька стежка

Зеленим показаний найкоротший шлях для об'їзду, жовтим - альтернативний, при умові, що там була б дорога
Зеленим показаний найкоротший шлях для об'їзду, жовтим - альтернативний, при умові, що там була б дорога


 

Коментарі
11 Листопада 2019, 16:54
Що спланували, то спланували. Дійсно, хаос. Але жителі мовчать, значить усіх все влаштовує.
11 Листопада 2019, 19:26
Відкіля Ви такі мудрі чиновники беретесь?Де Вас таких роблять?То новий асфальт рвете,то нову бруківку розбираєте.На це були потрачені людські гроші.Може пора починати думати головою,а не чимось іншим щоб з нас з таких господарів не сміялись
12 Листопада 2019, 09:46
То всі повчання хороші з Вашої сторони.. але яким тоді чином вони кошти відмиють..?? Якщо новий асфальт чи бруківку не будуть ламати?
14 Листопада 2019, 16:17
Що не роби , як не старайся - усім не догодиш. Ходіть пішки, як більшість - незручностей не відчуєте, закінчаться роботи - будете їздити. А кожен із нас, коли розпочинає ремонт вдома, то хіба все проходить в комфортних умовах? Потерпімо трохи заради тих змін, які ми чекали давно і які стали вимогою часу. Нехай кожен зробить свій внесок у розвиток громади, а не лише виставляє свої особисті вимоги. Добробут громади - це спільна праця.
15 Листопада 2019, 03:41
Ахахах, до чого тут незручності, це другорядне. Питання стосується того, чому вулиця переривається. Стаття могла вийти і після ремонту Шковороди. А ви дійсно схожий на депутата, відводите увагу від головного.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024