Ветеранам АТО Шацького району допоможуть адаптуватися до мирного життя

26 Грудня 2016, 14:10
1784

25 грудня в приміщення Шацької селищної ради відбулися чергові збори громадської організації  "Ветерани АТО Шацького району".

Основними питаннями, що виносились на засідання спілки, були: подання звіту правління організації, подання звіту контрольно-ревізійної комісії, - йдеться на сторінці громадської організації у Facebook.

Зі слів голови спілки Ярослава Крата, на даний час в громадській організації перебуває 54 члени організації. У складі спілки з'єдналися особовий склад підрозділів ЗСУ, батальйонів МВС, Національної гвардії, бійці добровольчих частин та воїнів – афганців. Кошти, які надійшли на рахунок організації - це переважно внески членів організації, які використовувались на реєстрацію документів організації, благодійні цілі, допомогу учасникам АТО, котрі на даний час знаходяться в зоні АТО, та вирішення інших нагальних питань. 

Під час засідання було розглянуто ряд питань щодо допомоги демобілізованим воїнам в адаптації до мирного життя, шляхів працевлаштування, а також допомоги тим, що зараз перебувають на території Донецької та Луганської областей. Більшістю голосів було вирішено, що в першу чергу допомога буде надаватися тим, хто дійсно потребує цієї допомоги, щоб ветерани війни за незалежність відчули ефективність організованої взаємодії. Я показує досвід, це гарантує перевагу не тільки на фронті, а й в тилу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024