Кому і скільки «вділили» грошей з бюджету Шацького району

11 Листопада 2019, 11:30
2037 Джерело: фото ілюстративне

На сесії Шацької районної ради заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців та затвердили зміни до бюджету.

Депутати затвердили звіт начальника управління фінансів Шацької РДА Олександра Бебка про виконання бюджету району за 9 місяців цього року (інформація повністю заслуховувалась депутатами на профільній комісії).

Проте, як зазначив головний фінансист району, бюджет за вказаний період перевиконаний до планових показників на 127%. Стосовно змін бюджету, то дохідна його частина збільшилася на 1,66 мільйонів грн., в тому числі й за рахунок переданих цільових субвенцій із державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку територій в сумі 250 тисяч грн. (ця сума мала б бути спрямована на співфінансування із закупівлі реанімобіля для лікарні, але оскільки в районному бюджеті немає решти суми – більше 1,2 мільйона грн., тож кошти доведеться повернути назад).

31,7 тисяч грн. з держбюджету спрямують на потреби людей з особливими потребами. Грабівська, Шацька ОТГ передали кошти районному бюджету на утримання трудового архіву, а Шацька ОТГ – на утримання й інших установ.

Кошти з перевиконання районного бюджету в сумі 795 тисяч грн. пропонував Олександр Бебко спрямувати на придбання основних засобів Шацькій районній лікарні (200 тисяч грн.), лікарських засобів (10 тисяч грн. – дитині, хворій на цукровий діабет), Шацькій ОТГ на утримання Будинку дитячої та юнацької творчості (200 тисяч грн.), допомога погорільцю із Пульмівської сільради (2,5 тисяч грн.), на співфінансування на заміну проєктно-кошторисної документації каналізаційної системи (розпорядник коштів – Шацька РДА) – 250 тисяч грн., на виконання делегованих повноважень Шацькій РДА - 100 тисяч грн., на підтримку громадських організацій – 6 тисяч грн. та інші потреби.

За рахунок зменшення видатків по основних розпорядниках коштів з районного бюджету 830 тисяч грн спрямують відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА на виплату заробітної плати та утримання установ освіти.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024