Семеро учасників АТО з Шацького району потребують санаторно-курортного лікування

07 Листопада 2019, 17:30
1740 Джерело: фото ілюстративне

В управлінні соцзахисту Шацької РДА перебуває на обліку сім учасників АТО на забезпечення санаторно-курортним лікуванням, та одна людина з інвалідністю внаслідок війни.

Як повідомляють в установі, за рік забезпечили послугами з санаторно-курортного лікування двох учасників бойових дій.

У 2019 році розподілили 65 тисяч гривень на забезпечення послугами з санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю.  Цьогоріч  послугами з санаторно-курортного лікування забезпечили шість осіб з інвалідністю, а також трьох ветеранів війни – санаторно-курортними путівками у підвідомчі санаторії Міністерства соціальної політики.

На даний час на обліку в управлінні соцзахисту Шацької РДА перебуває всього 84 осіб з інвалідністю.

Читайте також: Військовозобов'язані Шацького району взяли участь у заняттях з вогневої підготовки

Шачани отримали 3,4 мільйона гривень житлової субсидії

Троє осіб перебувають на обліку для отримання послуг із психологічної реабілітації, але за рік цією послугою забезпечили одну особу з інвалідністю внаслідок війни.

Аби вирішити питання забезпечення навчанням, перенавчанням та підвищенням кваліфікації учасників антитерористичної операції, з державного бюджету у 2019 році управлінню соціального захисту населення виділили кошти у сумі 20,5 тисяч гривень. 

У цьому році здобули кваліфікацію водія категорії «А1» за професією тракторист-машиніст два учасники бойових дій, на даний час ще один учасник бойових дій навчається.

Станом на 1 жовтня перебуває на обліку двоє учасників антитерористичної операції щодо надання послуг з професійного навчання.

Читайте також: Пенсіонерам Шацького району виплатили 77,4 мільйона гривень

Коментарі
09 Листопада 2019, 21:47
В одному шацькому районі таке відношення до ветеранів. Соромно .
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром