Шацьк: обрали нового голову районної організації ветеранів

07 Листопада 2019, 12:20
2753

На звітно-виборній конференції обрали нового голову Шацької районної організації ветеранів.

Про це інформують у пресслужбі Шацької райдержадміністрації. 

5 листопада в актовому залі Шацької районної ради відбулась звітно-виборна конференція районної організації ветеранів війни. Участь взяли голова Шацької районної ради Сергій Карпук, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Бугайчук та члени районної ветеранської організації.
Засідання проводив голова районної ветеранської організації Адам Дударчук.

Адам Харитонович прозвітував про діяльність організації за звітний період. Підбив підсумки попередніх років та окреслив завдання та шляхи розвитку ветеранського руху на наступний період, а також подякував керівникам районної гілки влади за підтримку та тісну співпрацю.
«Завдяки фінансуванню наша організація має можливість надавати матеріальну допомогу ветеранам, інвалідам, учасникам бойових дій, відзначати знаменні святкові дати, проводити районні заходи», – зазначив Адам Харитонович.

До учасників заходу звернувся голова Шацької районної ради Сергій Карпук, який подякував керівнику громадської організації за тісну співпрацю, за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, за добрі справи і активну життєву позицію та побажав ветеранам району здоров’я, довголіття та натхнення у громадській роботі.

Заслухавши звіт ревізійної комісії за звітний період, учасники зібрання обрали раду районної організації ветеранів, ревізійну комісію та голову районної організації ветеранів війни.
В результаті голосування виборів голови районної ветеранської організації на наступні чотири роки цю посаду знову обійматиме чинний керівник районної організації ветеранів Адам Дударчук.

1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024