Квіти, грамоти і подарунки: як у Шацьку вітали працівників соцзахисту

02 Листопада 2019, 16:35

У Шацьку урочисто привітали працівників соціальної сфери з професійним святом.

Урочистості з нагоди свята відбулися 1 листопада у залі засідань Шацької районної ради та участь в яких взяли працівники соціальних установ району, – повідомляє Шацька РДА.

Перед присутніми виступив перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух, який привітав із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери. Керівник районної гілки влади у своєму виступі проаналізував роботу соціальних установ району протягом 2019 року.

2

«Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими. В умовах властивої Україні соціальної динамічності стає гострою проблема правового захисту кожного громадянина, обґрунтування правової доцільності його побутової поведінки, професійної політичної та інших видів діяльності» - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Із словами вдячності за сумлінну працю, терпіння, щирість  та співчуття до людей звернулась до працівників соціальної сфери керуюча справами Шацької районної ради Ольга Сахарук.

«Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.  І люди вірять вам, ідуть до вас з впевненістю у тому, що знайдуть і співчуття, і підтримку, і вирішення життєвих труднощів і суспільних негараздів. Сфера вашої діяльності дуже непроста, оскільки, окрім фаховості, вимагає бездоганних моральних та етичних чеснот. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги» – вітаючи, додала Ольга Петрівна.

Представники районної влади нагородили кращих працівників соціальної сфери району грамотами Шацької райдержадміністрації, Шацької районної ради, Шацької селищної ради (ОТГ) та подарунками.

Для всіх присутніх у залі звучали щирі пісенні вітання від працівників Шацького районного Будинку культури, дитячої музичної школи.