Квіти, грамоти і подарунки: як у Шацьку вітали працівників соцзахисту

02 Листопада 2019, 16:35
2199

У Шацьку урочисто привітали працівників соціальної сфери з професійним святом.

Урочистості з нагоди свята відбулися 1 листопада у залі засідань Шацької районної ради та участь в яких взяли працівники соціальних установ району, – повідомляє Шацька РДА.

Перед присутніми виступив перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух, який привітав із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери. Керівник районної гілки влади у своєму виступі проаналізував роботу соціальних установ району протягом 2019 року.

2

«Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими. В умовах властивої Україні соціальної динамічності стає гострою проблема правового захисту кожного громадянина, обґрунтування правової доцільності його побутової поведінки, професійної політичної та інших видів діяльності» - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Із словами вдячності за сумлінну працю, терпіння, щирість  та співчуття до людей звернулась до працівників соціальної сфери керуюча справами Шацької районної ради Ольга Сахарук.

1

«Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.  І люди вірять вам, ідуть до вас з впевненістю у тому, що знайдуть і співчуття, і підтримку, і вирішення життєвих труднощів і суспільних негараздів. Сфера вашої діяльності дуже непроста, оскільки, окрім фаховості, вимагає бездоганних моральних та етичних чеснот. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги» – вітаючи, додала Ольга Петрівна.

Представники районної влади нагородили кращих працівників соціальної сфери району грамотами Шацької райдержадміністрації, Шацької районної ради, Шацької селищної ради (ОТГ) та подарунками.

Для всіх присутніх у залі звучали щирі пісенні вітання від працівників Шацького районного Будинку культури, дитячої музичної школи.

3

2

2

2

2

1

1


1

1

2

1

1

1


1

1

1

2

3

2

3

3

3

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024