Найкращий лепбук, брейн-ринг і Хелловін – тиждень англійської мови у Пулемецькій школі

31 Жовтня 2019, 19:05
3848

В загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Пулемець відбувся тиждень англійської мови.

Низку цікавих заходів організувала і провела Олександра Суходол, вчителька англійської мови. Впродовж навчального  тижня були організовані конкурс на найкращий лепбук (інтерактивну папку-книгу), інтелект-шоу «Цікава англійська», конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера», кросвордів – «Words», «жива газета» на тему «Ми вивчаємо англійську мову», квест-гра «Весела англійська», брейн-ринг «Хто знає англійську краще» та інші. У різних ситуаціях та ролях проявили себе всі учні школи: від першокласників до дев'ятикласників. Всі, хто був активним у заходах, отримали грамоти.

А наостанок у школі весело відсвяткували Хелловін – стародавнє містичне свято, яке набуває все більшої популярності в Україні. Без химерних образів, страхітливих костюмів і декорацій, зате з великою кількістю англомовних віршів, пісень, сценкою і танцювальною композицією під англійську мелодію. Також відбувся ярмарок, на який діти принесли солодощі. Кращими кондитерами стали дев'ятикласники, які за свої старання отримали приз – поїздку в піцерію у маєток  «Nester-House», що в селі Світязь.   

Завдяки цікавим заходам діти краще почали розуміти іноземну мову, дізналися багато нового, усвідомили, які великі можливості відкривають для них знання англійської, а дехто, можливо, і визначився з майбутньою професією!

1

1

1

1

1

1

1


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024