Без убивств і тяжких злочинів: прокурор звітував про рівень злочинності у першому півріччі

31 Жовтня 2019, 14:15
1701

На сесії Шацької районної ради перед депутатами звітував заступник прокурора.

25 жовтня відбулася чергова сесія Шацької районної ради. Про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури на території Шацького району у І півріччі нинішнього року інформував присутніх заступник прокурора Ігор Філімонюк. З його слів, показник злочинності в районі є меншим за середньообласний, за згаданий період не було фактів убивств і нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

На відміну від другого півріччя, яке не порадувало втішною статистикою: в селі Гаївка чоловік наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй співмешканці, від яких остання померла. Справа на сьогодні розкрита, матеріали направлені до суду.

На початку року Любомльським відділом Ковельської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно службових осіб  ГУ Держгеокадастру у Волинській області за фактом незаконного виділення землі в районі озера Пулемецьке. Справу на сьогодні направлено до суду. Також прокуратура заявила позов на суму 3 мільйони 250 тисяч гривень щодо повернення вказаних ділянок державі.

Читайте також:

В Шацькій районній раді – нова депутатка

Мешканці Затишшя скаржаться на аварійну електроопору

Житель Шацька просить прокуратуру притягнути до відповідальності винних у його незаконному звільненні

Депутати Шацької райради звернулися до Президента, бо не хочуть «формули Штайнмаєра»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39