Посадовець назвав розправою звільнення лісівників Волині

21 Грудня 2016, 15:30
2022

Перший заступник голови Волинської обласної ради називає розправою звільнення лісівників у Шацьку, Цумані, Горохові, Камені-Каширському, Колках, Старій Вижівці, Маневичах.

Олександр Пирожик скерував до правоохоронних органів матеріали щодо звільнення керівника Турійського лісгоспу.

Про це він написав у Facebook. 

Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик звинуватив начальника облуправління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка у розправі над неугодними підлеглими.

«Олександр Кватирко в черговий раз пустився берега! Цей сумнозвісний «очільник» лісової галузі на Волині, наче в агонії, продовжує мститися, зганяти злість на найдостойніших і звільняти авторитетних керівників держлісгоспів», - стверджує Пирожик.

За його словами, Кватирко незаконно звільнив керівника Турійського ДЛГ Андрія Гелетуху, попри перебування чоловіка на лікарняному. 

Пирожик називає розправою звільнення лісівників у Шацьку, Цумані, Горохові, Камені-Каширському, Колках, Старій Вижівці, Маневичах.

«Скеровую матеріали за черговим фактом зловживання владою та незаконного звільнення зі сторони Кватирка у правоохоронні органи», - зазначив перший заступник голови облради.

Коментарі
22 Грудня 2016, 01:20
А Ткачук був справжній професіонал. Не те що ці бездарі. Хіба можуть борегти ліс не місцеві. Ці заробітчани тільки крадуть пють і з чужими жінками гуляють .Повернуть Петра бо може бути біда! !!!
22 Грудня 2016, 03:26
Святі жінки!!!! Може їх заставляють???<br/>Переходять по списку від одного до другого і саменькі не стидаються підкрадати з шефами!!<br/>А Петрик тоже гречку полюбляє.... Чи не так???<br/>Проффесіонал!<br/>І баню збудував на обісті і на Гряді дачку з Лагодічом. Все на зарплату ліс виписали! Щось призупинили... Може гроші закінчились??? Чи совість замучила? Бояця шо розсекретить партія! <br/>Венське все розтягли до решти!<br/>А в лісництві туалета не зробив...
22 Грудня 2016, 17:35
Він не має часу справами займатись.Ви подивіться скільки разів на день він проїдеться державним автомобілем з Шацька в Світязь на прогулянку. Нічого дивного немає що в лісництві немає туалета
22 Грудня 2016, 19:44
А що жителям в лісгоспівському туалеті робити? Треба вдома с...ти! А щодо бані на обійсті, то якби всі керівники обходились тільки банями, то всі жили б набагато краще, Чи не так?
23 Грудня 2016, 13:50
Лісоруб. Був би ти лісосадівник, о це було б круто , а так ти ....<br/>А Венське, ще до Петра розтягли.<br/>В Жмурка розпитайте він вам розкаже, як треба строїти, різати і ростягати.
24 Грудня 2016, 00:32
Поки ви Петра і Жмурка судите то Заробітчан дере лісгосп як липку. За такий малий термін і собі хату построїв і чужій жінці ще й в морду получив. Далеко піде...
24 Грудня 2016, 04:57
Ні ше венське при жмуркові робило. Він привіз нові станкі тіки потім всі нові станкі забрав І продав. Не хтів робити . ше люблинцьові досталось всьой металолом порізав і продав І любомилі тоже всьо продав. Петя тоже добрий і вміє краси. Його тіки мало було видно .в ростані крав. А цьой то зовсім обнаглів. А бабів всі люблять шо добре дають
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром