Розпочався ремонт дороги у Світязі та каналізування вулиці Шковороди  – у Шацьку

31 Жовтня 2019, 09:35
Чмковий ремонт у центрі Шацька проводять щороку 4601
Чмковий ремонт у центрі Шацька проводять щороку

У Шацькій РДА  під керівництвом першого заступника голови Шацької райдержадміністрації  Віктора Плейтуха відбулася робоча нарада з питання проведення будівництва вулиці Набережної у селі Світязь та каналізування вулиці Шковороди в селищі Шацьк.

Участь в нараді взяли Світязький сільський голова Микола Цвид, заступник голови Шацької  селищної ради (ОТГ) Віталій Яльницький, представники екстрених служб району, зокрема, районного сектору УДСНС України у Волинській області, НКЗ «Шацька районна лікарня Шацької районної ради», Шацького відділення поліції, – повідомляє Шацька РДА.

У зв’язку з початком будівництва вулиць Набережної (с.Світязь) та  прокладання каналізування по вул. Шковороди (смт Шацьк) обговорили питання щодо облаштування об’їзних доріг  з метою зручного та безпечного проїзду всіх транспортних засобів  під час проведення будівельних робіт на вулицях населених пунктів району.

Додатково з інформацією щодо облаштування об’їзної дороги в селищі Шацьк можна буде ознайомитись на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (ОТГ).

Нагадаємо, на цю ділянку дороги вже розробили проектно-кошторисну документацію, вартість ремонту становить 21 мільйон гривень.

Ділянка дороги від центру Шацька до села Світязь є однією з найбільш проблемних, адже дорожникам щороку доводиться проводити ямковий ремонт через велику кількість вибоїн, які утворюються на цій частині шляху.

Коментарі
31 Жовтня 2019, 18:00
Ніхто й не сумнівався,що ремон знову розпочнуть в осінньо-зимовий період,дощі і холод їм у поміч..<br/>Чому не роблять коли погода сприяє?чи тут немає різниці куди лити асфальт?калюжа-ну і пофіг,сніг-та раді бога.
31 Жовтня 2019, 19:51
ІРА щоб було твое особисте так небулоб а так гроші треба ------- Но всерівно все змінеться А ні щось буде Е день е ніч
01 Листопада 2019, 00:59
Ви краще в с.Піща і селі Хрипськ дорогу зробіть,а то через ті кончані ями маршрутки тільки ламаються і не іздять,як людині в лікарню треба чим вона по вашому добереться пішки правда, совісті в людей не має просто ось і все.Про себе тільки думаєте а про людей не треба.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024