Шацький район та об'єднана громада отримають кошти на заклади освіти й охорони здоров'я

29 Жовтня 2019, 13:40
Гроші на підтримку освіти й охорони здоров'я 1743
Гроші на підтримку освіти й охорони здоров'я

У Волинській області поділять нерозподілений обсяг додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2019 рік між місцевими бюджетами області в сумі 42,5 мільйона гривень.

Про це йдеться в розпорядженні в. о. голови Волинської ОДА.

Зокрема, бюджет Шацького району на утримання закладів освіти та охорони здоров’я отримає 357 тисяч гривень, Шацької ОТГ – 369,3 тисячі гривень. 

Коментарі
29 Жовтня 2019, 23:03
Хижі люди ... Чи задумаються вони, чому значна кількість ПЕДКОЛЕКТИВУ проїгнорувала вчорашню урочистість в актовій залі училища? Чому чужинцям так " важко уявити" училище (слова головного "привітальника" на святі) без працівників технічної служби, їдальні, працівників кадрової служби, працівників юридичної служби??? - Відповідь на це запитання проста: це саме той контингент, з яким чужинцям посильно працювати; який не скаже жодного слова проти "чуйного керівництва"; який проголосує за вказівкою; який .... Саме для цього контингенту чужинці не поскупились на "нагороди" (грамоти) до Дня Вчителя, А ПЕДАГОГИ ?... Вони просто погані для чужинців, які марять, щоб їх позбутись (крім довірених і тих, що ... лижуть)... Не поскупилось на "нагороди" і управління - виділили аж одну грамоту. Ну, ЦЕ просто ..... ШЕДЕВР! ... З Днем Вчителя, шановні ПЕДАГОГИ ЛВПУ!!! Здоров*я ВАМ і благополуччя! Нехай Вас обминають незгоди та бездарні керівники!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024