Двоє призовників району проходитимуть альтернативну службу у лікарні та школі

28 Жовтня 2019, 09:25
6686 Джерело: фото ілюстративне

У Шацькій РДА відбулося засідання робочої групи з питань проходження альтернативної (невійськової ) служби.

Засідання відбулося 25 жовтня, – йдеться на сайті Шацької РДА.

Участь у засіданні взяли члени робочої групи, представники Шацького районного військового комісаріату, районного відділення поліції, керівники окремих районних установ та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Секретар робочої групи Валерій Андросюк поінформував присутніх про те, що на порядок денний засідання винесені питання про направлення на альтернативну (невійськову) службу двох громадян Шацького району замість проходження строкової військової служби на підставі поданих ними заяв та пакету документів про неможливість її проходження як такої, що суперечить їх релігійним переконанням.

За результатами обговорення робоча група прийняла рішення направити заявників для проходження альтернативної (невійськової) служби в опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк та у КНП «Центр первинної медичної допомоги Любомльської районної ради».

Окрім того, заявникам роз'яснили, що відповідно до Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу» в разі ухилення від проходження альтернативної служби, робоча група буде приймати рішення про дострокове припинення її проходження громадянами, а також повідомить Шацький та Любомльський районний військовий комісаріат.


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром