Працівників Шацького районного суду вчили, як правильно діяти у випадку надзвичайної ситуації

27 Жовтня 2019, 17:00
2275

В Шацькому районному суді відбулося спільне навчання працівників суду з представником Шацького РС УДСНС України у Волинській області майором служби цивільного захисту Андрієм Цвидом.

Про це йдеться на сайті Шацького районного суду.

Тема заходу – «Особливості реалізації плану забезпечення безперервної діяльності Шацького районного суду Волинської області». Присутні детально обговорили положення плану, змоделювали порядок дій у випадках надзвичайних ситуацій задля збереження життя і здоров’я людей, мінімізації матеріальних втрат та створення можливостей продовжувати виконання основних функцій у випадку порушення звичайного режиму роботи суду. А також були озвучені можливі ризики та шляхи їх профілактики.

За результатами проведеного заходу напрацьовано висновки та рекомендації для забезпечення належної та безпечної роботи в приміщенні суду.



1

Коментарі
27 Жовтня 2019, 21:41
Звертаюсь до Вас, пане представник Шацького РС УДСНС України у Волинській області майоре служби цивільного захисту Андрію Цвид. Розказали би краще працівникам суду та адміністрації базару, чому Ви дозволяєте експлуатувати рядом розташовану АЗС, де на відстані декількох метрів від суду та від базару розміщені дві ємності з бензином об'ємом 20 куб метрів. Оце реальна загроза для працівників суду та відвідувачів базару, а не ваш "анекдотичний" вогнегасник, яким ви збираєтесь гасити полум'я, коли (не дай бог) загоряться ці цистерни.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024